Társasház kezelés Budapest - Székesfehérvár

Telefon, hibabejelentés: +36 30 9939-288; +36 20 99 518 99
Ügyfélkapu

Referenciák

Budapest:

  • 1184 Budapest, Dolgozó utca 14. Lakásfenntartó Szövetkezet 
  • 1184 Budapest, Lakatos utca 26. VIII. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet 
  • 1181 Budapest, Vikár Béla utca 1-11. C/3 Lakásfenntartó Szövetkezet

 

Székesfehérvár:

  • 8000 Székesfehérvár, Cserepes köz 1-3 Társasház
  • 8000 Székesfehérvár,  Budai út 49-51. Budai Kapu Társasház
  • 8000 Székesfehérvár, Géza utca 92. Társasház
  • 8000 Székesfehérvár, Virág utca 37. Bébic-Virág Lakópark Társasház
  • 8000 Székesfehérvár, Királysor 1/A Társasház

 

 

Szent Lőrinc sétány 2. Társasház

A XVIII. kerület egyik legnívósabb lakóparkja az 50-es villamos Thököly úti megállójától kb. 50 méterre helyezkedik el, a Zsebők Zoltán Szakrendelő közvetlen szomszédságában. Az épület bejáratát a Hét vezér – Álmos, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba, Töhötöm – 3 méter magas fából kifaragott szobra télen, nyáron, esőben, napsütésben, majdnem 20 éve őrzi.

Az épület külsejében a világos sárga vakolat, míg a nyílászáróknál a sötétzöld szín dominál. Az épület üveg felületű főbejáratán modern számkombinációs beléptető rendszer alkalmazása révén beérve, a vöröses színű márvánnyal borított aulában észlelhetjük az épület különlegességét, mely egyrészt a nap 24 órájában működő - az épületben lakók számára szinte már családtagokként számon tartott - gondnokságból, másrészt a rendkívül igényesen kialakított, folyamatosan karbantartott római kertből ered.

A gondnokság munkatársai 24 órában látják el a gondnoki feladatokat, így többek között a liftfelügyeletet,és a takarítást. A gondnokság a közös képviselettel együttműködve igyekszik az épülettel kapcsolatos szokásos teendők mellett a lakóknak kedveskedni például a karácsonyi dekorációval, továbbá az épületben minden év december 6. napján hagyománnyá vált Télapózással.

Az aulában három oldalról üvegfelülettel körülvett 100 m2 nagyságú római kert az épület szíve. A római kert közepén sziklatömbből kialakított vízesés található, a hozzá tartozó tóval, melyben aranyhalak úszkálnak. A tóban a halak mellett számos gyönyörű tavirózsa található. Nyáron a tó szikláin a fürkésző tekintetek felfedezhetnek napozni egy ékszerteknőst is, akitől korábban megválni kívánt egy - elköltözni szándékozó - lakó. A teknős aklimatizálódott, évről évre egyre nagyobb, ezért kijelenthetjük, hogy szereti az új életterét. A római kert növényzete rendkívül különleges, leginkább a hatalmas bambuszok, páfrányok, ritka fajtájú fák és bokrok miatt.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy cégünk 2006 óta látja el a 1183 Budapest, Szent Lőrinc sétány 2. Társasház kezelését, és arra, hogy a Tulajdonosokkal, lakókkal rendkívül jó kapcsolatot ápolunk.

1183 Budapest, Szent Lőrinc sétány 4. Társasház

A XVIII. kerület legnívósabb lakóparkja, az 50-es villamos Thököly úti megállójától kb. 100 méterre helyezkedik el, a Zsebők Zoltán Szakrendelő szomszédságában. 

Az U alakú épület külsejében a világos sárga vakolat, míg a nyílászáróknál a sötétzöld szín dominál. Az épület üveg felületű főbejáratain modern proxis beléptető rendszer alkalmazása révén beérve, a vöröses színű márvánnyal borított aulákba érkezünk. Az U alakú épület, 2-2 lépcsőházból, 1-1 aulából, illetve a lépcsőházakat és aulákat összekötő üzlethelyiségekből áll. Az épület alatt teremgarázs található, melyben számos tároló is kialakításra került. A lakók segítésére, és a Társasház magas színvonalának fenntartásában, a nap 24 órájában elérhető gondnokság áll rendelkezésre.

Az épület U alakjának közepén, az arra sétálók két hatalmas gyönyörű sziklát, és azt körbeölelő sziklakertet találhatnak, mely korábban szökőkútként funcionált.

A 1183 Budapest, Szent Lőrinc sétány 4. Társasház kezelését 2006 óta látjuk el.

1183 Budapest, Szent Lőrinc sétány 6. Társasház

A XVIII. kerület egyik legnívósabb lakóparkja, az 50-es villamos megállójától kb. 100 méterre helyezkedik el, a Lőrinc Piaccal szemben. Az épület külsejében a világos sárga vakolat, míg a nyílászáróknál a sötétzöld szín dominál. A 3 lépcsőházzal rendelkező Társasház aulája vörösesszínű márvánnyal borított. Az aulában három oldalról üvegfelülettel körülvett 100 m2 nagyságú római kert az épület szíve. A római kertben szikla alakú szökőkút és számos növény található. Az épület főbejárata, valamint az aula felett csodálatos tetőkert került kialakításra, és folyamatos karbantartásának köszönhetően az arra néző ingatlanok különleges panorámával rendelkeznek.

A 1183 Budapest, Szent Lőrinc sétány 6. Társasház kezelését 2006 óta látjuk el.

1181 Budapest, Üllői út 365. Társasház

Az épület Budapest XVIII. kerületében található. Az épület színei jellemzően a barna (tető rész), a szürke (az épület gerincétől a tetőig) és a halványzöld (földszinti rész). A telek alapterülete 1416 m2, mely 24 lakást foglal magába. Az épület, mely lakásokat, üzleteket, garázsokat és tárolókat foglal magába a Darányi Ignác utca és az Üllői út kereszteződésénél található, jellegzetes saroképület. Az objektum mindkét oldalról könnyedén megközelíthető gyalogosan, vagy gépjárművel.

Az épületnek udvara is van, melyben parkolási lehetőség van (12 hely), ezenkívül 12 db csillag garázs terül el az épület pinceszintjében. Az utcafront földszinti helységei üzletként funkcionálnak, melyből összesen 6 db van.

Cégünk 2007 óta látja el a Társasház kezelését.