Társasház kezelés Budapest - Székesfehérvár

Telefon, hibabejelentés: +36 30 9939-288; +36 20 99 518 99
Ügyfélkapu
Társasház kezelés
családiasan
Megbízhatóság és a bizalom - nálunk ezek az elsődleges szempontok.

Nem szeretnénk egy rideg cég profilja mögé bújni, büszkén vállaljuk, hogy családi vállalkozásként működünk. Családunkból öt fő aktívan tevékenykedik a Residence Service Kft. társasházkezelés szolgáltatásában, a jogi ügyek kezelésétől a gondnoki teendőkig.
Ezért is választanak a lakóközösségek társasházkezelőjüknek minket. :)

Rólunk bővebben > Ezeket vállaljuk társasház kezelés során >

Hírek, aktualitások

Karácsony 2021

Közgyűlések 2021

Kedves Látogatók!

Nagy szeretettel köszöntjük Önöket a honlapunkon.

Örömmel jelentjük be, hogy a jövőben az oldalunkat gyakrabban frissítjük és igyekszünk hasznos tartalmakat is megosztani.

A 2020-as és 2021-es év valószínűleg mindenkiben mély nyomot hagyott és még sokáig fogunk emlékezni rá. Az élet egyrészről megállt, - hetekig, hónapokig viszonylag bezárva éltünk a lakásainkban -, másrészt pedig felbolydult, mert semmi nem a megszokottak szerint zajlott.

Az éves beszámoló közgyűlések megtartásának időpontját, a jogalkotó kitolta 2021. október 15. napjáig. Valamennyi általunk kezelt Társasházban 2021. június 10. – 2021. szeptember 23. napja között ezen kötelezettségünknek eleget tettünk, és nagy örömünkre októberben átvettük egy új Társasház kezelését is.

Sajnos azt tapasztaljuk, hogy nagyon sok Társasházban az éves beszámolási kötelezettségüknek nem tettek eleget a társasházkezelők, sőt akár előző évek beszámolási kötelezettségével is elmaradásban vannak. ☹

Az általunk kezelt Társasházakban

  • minden beszámolót rendben találtak a Tulajdonosok és valamennyi elfogadásra került 😊
  • ahol van takarító személyzet, ott a legtöbb Társasházunkban az őszi nagytakarítások, illetve a teremgarázsok takarításai már megtörténtek, vagy hamarosan megtörténnek 😊
  • a közgyűlésen megszavazott felújítások sok Társasáházunkban már megkezdődtek, több helyen a szerződések megkötésére már sor került és a kivitelezés megkezdését várjuk 😊
  • a járványhelyzetre figyelemmel a takarító személyzet kiemelt figyelmet fordít a fertőtlenítésre, továbbá azokban a házakban, ahol nincsen takarító személyzet, ott a szükséges fertőtlenítőszereket a Társasház rendelkezésére bocsátjuk. 

Ezúton is kérjük a T. Tulajdonosokat, hogy ügyeljenek a saját és környezetük egészségére, fokozottan figyeljenek a kézfertőtlenítésre, és a maszkhasználatra.

Mindenekelőtt egészséget, jókedvet és bekuckózós csodás őszi napokat kívánunk Önöknek novemberre!

Közgyűlések 2020

Tisztelt Tulajdonosok, Látogatók!

 

Tájékoztatom Önöket az alábbiakról

 

Magyar Közlöny 2020.04.10-i, 71. számában megjelent a veszélyhelyzet során a személy- és vagyonegyesítő szervezetek, így a Társasházak működésére is vonatkozó eltérő kormányrendelet, amely szerint személyes részvétellel egy vezető testület sem működhet.

Fő szabály szerint a veszélyhelyzet ideje alatt a társasház nem tarthat közgyűlést.

Ha az éves elszámolásról és a következő évi költségvetésről való döntés, vagy más kötelező döntés határideje a veszélyhelyzet ideje alatt jár le, ezen tárgykörökben a veszélyhelyzet megszűnését követő 90 napon belül kell a közgyűlésnek döntenie.

Szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy a Residence Service Kft., amely az Önök Társasházának Közös Képviseletét látja el, munkatársaival továbbra is biztosítja a Társasház biztonságos működését.

Húsvét 2020

Tisztelt Tulajdonosok!Tisztelt Látogatók!

Rendhagyó Húsvétra készülünk.Készülnünk kell, mert a félelem, a rettegés nem veheti el a  mindennapok örömét.

Áldott, békés ünnepet kívánok Önöknek!Kérem, MARADJANAK OTTHON!

Azért, hogy együtt örülhessünk, annak, ha véget ér a rámálom!